En marxa el procés per escollir les persones que constituiran l’Assemblea Ciutadana pel Clima de Catalunya

Des de la Generalitat de Catalunya s’ha iniciat el procés de selecció dels membres de l’Assamblea Ciutadana pel Clima. Es tracta d’un nou instrument democràtic que servirà perquè la ciutadania debati els reptes a què s’enfronta el país davant el canvi climàtic i formuli propostes per fer-hi front. En concret, impulsen el projecte la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic (a través de l’Oficina Catalana pel Canvi Climàtic) del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i la Direcció General de Bon Govern, Innovació i Qualitat Democràtiques, del Departament de Presidència, que hi aporta el coneixement en matèria de participació ciutadana. Aquestes persones es reuniran el dissabte 18 de novembre, dia que es constituirà l’Assemblea.

Ja s’han enviat les primeres 20.000 invitacions, escollides aleatòriament, que s’estan distribuint arreu del país per convidar les persones a inscriure’s al portal de participació ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació podeu consultar el link de la notícia d’ICAEN a:

https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/546784/marxa-proces-escollir-persones-que-constituiran-lassemblea-ciutadana-pel-clima-catalunya