1a Fira de transició energètica IMPULSA (Figueres) del 29 de febrer al 3 de març

Neix la primera Fira de transició energètica anomenada IMPULSA al municipi de Figueres. Estarà organitzada per l’Ajuntament de Figueres, l’Institut Català d’Energia (Generalitat de Catalunya), el Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, amb el suport de la Diputació de Girona, entre d’altres. L’objectiu central de la fira serà la transició cap un nou model energètic més net, sostenible i participatiu, prestant especial atenció a les energies renovables, l’eficiència energètica i la mobilitat sostenible.

La Fira se celebrarà a la zona firal de Figueres, tindrà l’entrada gratuïta i comptarà amb una quarantena d’expositors. La programació durant els dies 29 de febrer i 1 de març estarà dirigida als professionals mentre que el 2 i 3 de març s’orientarà al públic en general, amb accions destinades a tota la família.

Per a més informació de la Fira IMPULSA, podeu consultar el següent link: https://icaen.gencat.cat/ca/detalls/noticies/20240201_Rdp_Fira_Impulsa